Handelsbetingelser

Betaling
EcoCharging.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

EcoCharging.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
EcoCharging.dk leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 14.00

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.
Ved reklamation skal der rettes henvendelse til Ecocharging.dk. Herefter fremsendes produktet efter aftale til:
EcoCharging.dk
Bolandsvej 6
3320 Skævinge

EcoCharging.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.
Modtager Ecocharging.dk et produkt retur i forbindelse med en reklamation, vil produktet blive testet. Viser testen, at produktet ikke er fejlbehæftet, vil produktet blive returneret til køber sammen med dokumentation for testen og køber vil blive faktureret et undersøgelsesgebyr på 400 kr. samt de fragtomkostninger, som Ecocharging.dk har haft i forbindelse med reklamationen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på peter@ecocharging.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at handle på webshoppen, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Oplysninger videregives til firmaet Pakkelabels.dk der står for vores pakkelabels, herfra videregives de til PostNord Danmark

Samme oplysninger gemmes også hos vores webshop leverandør Woocommerce og i vores online bogføringsprogram E-conomic

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af EcoCharging.dk og vores bogholder fra HW accounting har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos EcoCharging.dk er Peter Carlsen, Indehaver

Oplysninger afgivet til EcoCharging.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos EcoCharging.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til EcoCharging.dk via e-mail peter@ecocharging.dk