Handelsbetingelser

Betaling
EcoCharging.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron eller Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er angivet i danske kroner (DKK) og er incl. moms.

EcoCharging.dk bruger en godkendt betalingsserver, (Strype) der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
EcoCharging.dk leverer på alle hverdage. Modtages din ordre inden kl. 13.00, afsendes den til dig samme dag, hvis vi har varen på lager.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader, der er opstået ved forkert betjening af produktet.
Ved reklamation skal der rettes henvendelse til Ecocharging.dk. Herefter fremsendes produktet efter aftale til:
EcoCharging
Lokesvej 15
3400 Hillerød

EcoCharging.dk dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.
Modtager Ecocharging.dk efter aftale et produkt retur i forbindelse med en reklamation, vil produktet blive testet. Viser testen, at produktet ikke er fejlbehæftet, vil produktet blive returneret til køber sammen med dokumentation for testen og køber vil blive faktureret et undersøgelsesgebyr på 400 kr. plus moms samt de fragtomkostninger, som Ecocharging.dk har haft i forbindelse med reklamationen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.

Fortryder du et køb, skal du anmelde det til Ecocharging.dk. Anmeldelsen skal gives via email til peter@ecocharging.dk. I mailen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Efter anmeldelse af fortrydelsen skal varen returneres til Ecocharging.dk indenfor 14 dage.

Omkostninger i forbindelse med returnering af varen skal du selv afholde.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, når vi modtager den.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Skal du handle på webshoppen, har vi brug for følgende oplysninger om dig: Navn, adresse, telefonnummer og email adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Oplysninger videregives til firmaet Pakkelabels.dk, der står for vores pakkelabels, herfra videregives de til PostNord Danmark eller GLS Danmark.

Oplysninger gemmes også hos vores webshop leverandør Woocommerce og i vores online bogføringsprogram E-conomic.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker med afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af EcoCharging.dk og vores bogholder har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos EcoCharging.dk er Peter Carlsen, Indehaver.

Oplysninger afgivet til EcoCharging.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos EcoCharging.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til EcoCharging.dk via email til peter@ecocharging.dk

EcoCharging.dk P nummer 1022840947 drives af

EcoCharging

Lokesvej 15

3400 Hillerød

CVR DK33694490